€0.57
aprašymas:
100% brand new
Produkto tipas: Bacillus natto
Neto masė: 10g/maišelis
Gamybos etapai: (Prašome plaukite rankas prieš darant, o ne neplautas!)
1 žingsnis. Sojų mirkti apie 10 val.
2 žingsnis. Garo sojos apie 2 valandas minkština juos, tada atvėsinama iki maždaug 60 laipsnių
3 žingsnis. Vieta Bacillus natto į pupeles ir išmaišyti
4 žingsnis. Naudoti natto mašina, po 12-18 valandų ar daugiau, jūs galite mėgautis natto.
(1g/maišas gali padaryti 150-200g šviežių sojos pupelių)
Ingredientai: maltodekstrinas, natto milteliai
Saugojimo metodą: sandariai uždaryti ir laikomi vėsioje ir sausoje vietoje.Po atidarymo, prašome įdėti žemos temperatūros šaldytuve
Tinkamumo laikas: 540 dienų
Gamybos data yra pagrįstas pakuotė
Pakuotė:
1 pakelis natto kepimo milteliai.
pastaba:
1. Nes ji yra rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek nukrypimas.
2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto
sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!
Žymos: kolageno milteliai, vaikai putų kilimėlis, pyragas pelėsių silicio, pelėsių krosnelė, ganoderma lucidum, nattokinazę, denio tiko, bacillus thuringiensis organinių, indijos halal maisto, PUBG.
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas | Mėnulis Pyragas Pelėsių |
Funkcija | Eco-Friendly |
Modelio Numeris | AKZ9785 |
Rinkinio Numeris | 1 |
Medžiaga | Keramikos |
Tipas | Kepimo & Konditerijos Įrankiai |